Concertul Theory of Mind a fost terapie

Fotografia postată de Theory of Mind.

Chiar nu intenționam să scriu din nou despre Theory of Mind, dar concertul de aseară a fost prea frumos ca să nu îl trec în acest jurnal al vieții mele numit blogul.

I loved every minute of it.

Cred că și băieții au fost emoționați. S-a transmis așa o fericire în sală, iar sala a răspuns. A aplaudat tare și a urlat după fiecare melodie. Tot concertul a fost sub o stare fericită. Câteodată mă mai uitam la Alex Coș, care zici că era doar el și chitara și muzica. Parcă îi zâmbea chitarei și se înțelegea cu ea într-un fel uman. Zici că era un fel de vrajă în jurul lui. Vladi a mulțumit de cel puțin 4 ori oamenilor că sunt acolo. Deobicei mă enervează să aud de la un om de pe scenă formularea sunteți minunați, că e în 99% din cazuri o ipocrizie, dar aici am simțit pe bune bucuria lui. Am simțit pe bune că oamenii apreciază Theory of Mind, și am fost de acord – da, people out there were amazing.

M-am dus singură la concert, căci Irina a ajuns mai către final. Nu m-am simțit niciodată stingheră. Cred că muzica și trupa mi-au dat o stare de siguranță. Am întâlnit-o acolo și pe Maria care are acasă ferestre de la care se vede marea, cea mai inedită cunoștință (prima oară ne-am întâlnit la concert RATB, când a venit și mi-a spus că îmi citea blogul când avea vreo 14 ani oare?).

A fost frumos și magic și Theory of Mind merită felicitări pentru noul album :).

Aici găsiți albumul nou de downloadat: https://soundcloud.com/theory_of_mind/sets/inner-friend-new-album

Aici articolul scris de cei de la vice despre ei:

http://www.vice.com/ro/read/asculta-noul-album-de-la-theory-of-mind-ca-sa-ti-gasesti-pacea-interioara-614

P.S: nu s-a fumat în timpul concertului. Da, s-a simțit foarte foarte plăcut acest lucru. Nu, nu m-au usturat ochii și nu am ieșit de acolo nici afumată. A fost cum ar trebui să fie :).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s