Poze cu oameni la UNTOLD, ca sa nu lasam nespus ca Oamenii sunt frumosi: UNTOLD ziua 4

Nici in ultima zi de untold nu am primit bratara neplasticoasa, pacat ca s-au terminat, chiar as fi vrut sa fi avut o amintire de la festival pe care sa o port pe mana. In rest… Ultima zi de Untold a inceput devreme, ca sa ma pot bucura de ce a mai ramas. M-am dus la 15:30 la scena The Citadel sa ii vad pe The Beat, niste adolescenti care sunt foarte cool si pe care i-am vazut la TedxYouth in 2013. Din pacate concertul lor a fost anulat din cauza ca s-au amant mult repetitiile. Din fericire si surprindere spre mine, la repetitii erau chiar Robin and the Backstabbers, trupa mea cea mai draga si iubita si draga si iubita.

Untold1

Untold2

Robin citind dintr-o carte. “Foarte frumos, foarte inutil, foarte frumos”, parca asta citea.Untold3

Dupa repetitii, am mers la scena Sound of Town, unde era CDj, foarte promitatori.

Untold4

untold5

untold6

untold7

untold8

untold9

untold10

Undeva in parc, oameni cantand pe iarba.untold11

untold12

untold13

untold14

untold15

untold16

untold17

untold18

untold19

untold20

untold21

untold22

untold23

untold24

untold25

untold26

untold27

untold28

untold29

untold30

untold31

untold32

untold33 untold34 untold35 untold36 untold40

Primul artist cu care am inceput ultima zi Untold a fost Mr Woodnoe, Lil Rhys & Eva Lazarus, la scena The Forrest. M-am dus sa ii vad pentru ca mi l-a recomandat Furdui pe saxofonist, ce canta si in DubFx. Sfat prietenesc pentru viitor – ar fi mai bine ca toaletele sa fie deplasate la mai mare distanta de scena, ca e un parfum nu tare neplacut if you know what I mean la aceasta scena. Noroc cu muzica buna.

untold41

untold42 (2)

untold42

untold43

untold44

untold46 (2)

untold47

untold48

untold49 (2)

untold49

A fost un concert foarte fain, tipa e super voluptoasa in gesturi, si are o atitudine pe care eu, ca fata, o invidiez.

untold50

untold51

untold52

untold53 (2)

Aici sunt oamenii cu mare loc in inima mea. Asta e tot ce am de spus, cred ca e de ajuns 🙂

untold53

untold55

untold56

untold59

untold52 (2)

Inainte de David Guetta a trebuit sa ma intorc la Robin and the Backstabbers in The CItadel. I-am vazut ultima oara in iunie, la lansarea albumului nou la Hotel Continental. Inca nu ma satur sa merg sa ii ascult, cred ca nu exista vreo trupa care sa imi placa mai mult si sa ma faca sa ii inlocuiesc. Nu are rost sa ii descriu. Uneori chiar nu e nevoie sa irosesti cuvinte lumesti pe ceva atata de magic.untold55 (2)  untold68 untold70 untold71 (2)

Andrei Fantana e geniaaaal, e prima oara sincer cand il remarc cu adevarat. Sunt obisnuita cu jovialitatea lui Vladimir de la sfarsitul concertelor, cand vine in fata scenei si danseaza ca un copil drag. Ei bine, Andrei Fantana e celalalt copil de pe scena.

untold71

Imi place cum, dupa concert, se strang fanii in spatele scenei. Sunt majoritatea adolescenti si cred ca nu le vina sa creada ca sunt asa aproape de artistii lor preferati. Ii vad cum vorbesc stangaci, cu glasul gatuit si emotionat, pun intrebari despre nu stiu ce au remarcat ei intr-o melodie (cred ca sunt genul de intrebari la care nici artistii nu s-au gandit cand au facut melodie, si cred ca de aceea exista mereu frica sa nu cazi in penibil, sa intrebi o prostie :)) ).

Dupa Robin m-am intalnit cu amicul meu francez de la facultate si cu un prieten de-al lui, si am iesit cu Vali cu tot la o limonada cu soc si castraveti (good combo) la Camino (cea mai buna limonada din oras). Apoi m-am intors la Alternosfera, o alta trupa pe care am mai vazut-o dar vreau sa o revad de oricate ori.

untold80

Marcel Bostan e incredibil cum poate sa aiba atata energie. Chiar ma intreb cum face omul asta… sta linistit inainte de concert, bea o bere, apoi cum poate face sa se urce pe scena si sa dansezeo ora/doua si sa simta muzica in capilare? L-am intrebat pe Furdui care crede ca e reteta, si mi-a spus ca probabil pentru ca face ce ii place. Sa te uiti la Marcel Bostan in timpul concertului pentru mine egaleaza cu multe artisti internationali ca traire scenica  reala mai degraba.

untold 81 (2) untold 81 (3) untold 81

Ultimul concert a fost David Guetta. A fost Dj-ul pe care m-am distrat cel mai tare din toate serile(adica am dat si eu din maini si picioare fake it till you make it – copyright Muri si Furdui – ). Au fost artificii, s-a vazut ca e ceva sarbatoresc finalul, au fost jocuri de lumini si David Guetta a spus ca vrea sa-si faca pasaport de Romania, ca a auzit ca aici raportul barbat:femeie e 1:7. A spus ca ne iubeste si a plecat.

Alaturi de zeci de mii de oameni, care ieseau din Sala Polivalenta si mai inganau cu multa energie si solidaritate tema de la 7 Nation Army, care a devenit cred anthem-ul festivalului.

S-au terminat 4 zile, am trait si scris despre fiecare. Daca v-a placut, dati share, daca vreti sa ma criticati constructiv, spuneti fara teama ca nu mi frica de vorbe neplacute, I’ve grown up.

Ne vedem in 2016.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s