Cum ar zice Patrice, we are alive TODAY, ieri si maine nu exista. Sau cum a fost A treia zi de UNTOLD

Astazi nu am pregatit povesti. Pe scurt, observatii:

– 50% din moodul de concert tine de locul unde te afli. Am observat ca in spate stau oamenii care au venit din intamplare la festival si nu prea au chef de el, la mijloc e si si, in fata sunt oamenii care stiu versurile si danseaza si topaie. Dar in fata poti fi om in om si sa descoperi ca ai claustrofobie. Mie imi place sa fiu aproape, sa sune boxele asa de tare ca sa imi virbreze inima in mine, chiar daca nu se aude asa bine.

– pe partea stanga, unde sunt standurile cu Ursus, e gol si se poate ajunge foarte usor la gard/catre extremitatea scenei.

– muzica parca e prea incet? Stateam cam in randul 40 si puteam sa conversez mai bine ca la restaurant.

– prietenii mei minioni imi spun ca scena e prea prea joasa. Poate citeste cineva si ii pasa pe viitor si schimba ceva, pls!

– pentru cei care nu sunt confortabili cu toalete de plastic comune, la Polivalenta sunt dintr-alea reale

– pe ecrane nu s-a prea proiectat ce trebuie

Sa pun si o poza cu mine numa asa:IMG_6246

Unul dintre artistii mei preferati si cei mai asteptati de la Untold a fost Patrice. DIn pacate a fost deodata cu Alexandrina In The Forest, si nu am putut sa o vad si pe ea 😦 dar mi-a spus Ale ca a fost foarte frumos.

Asadar, acesta e Patrice:

IMG_6251 (2)

E un tip nebuuun de tot, in sensul bun. Vorbea de pe scena de zici ca eram niste prieteni la o bere cu el. Cand canta Sunshine si lumea nu prea stia versurile, a venit omul asta super sincer si ca un parinte care isi protejeaza copiii a spus ca e ok, ca no sunt multe versuri, si putem face mmhmhmm dupa ‘sunshine, we be cruisin’.

IMG_6297 (2)

Am observat ca oamenii au fost in delir cand Patrice a cantat cu doua voci, si de femeie si de baiat: puteti vedea pe youtube inregistrare de altundeva aici, sa vedeti ce cool:

IMG_6274 (2)

La sfarsit a cantat o melodie noua. Mi-a placut mult. Asteptam sa cante si Jah Jah Deh Deh, dar n-am avut noroc. 😦

Al doilea artist pe care l-am vazut a fost John Newman, a doua oara in viata. Totodata, I can feel the love o aud a doua oara anul asta, ultima oara a fost versiunea lui Rudimental, la Electric Castle.

John Newman face show, si e un mare dansator. Nu inteleg de ce pe ecrane s-a proiectat total altceva, imagini din trecut sau teasere, cand oamenii de dupa randul 20 nu mai aveau cum sa ii vada miscarile. Poate nu stiu, ar fi trebuit sa anunte cineva pe cameramani ca omul asta TREBUIE VAZUT, nu doar ascultat. Eu am fost foarte aproape de el la Summerwell, si a contribuit foarte mult la a-mi face o parere justa despre el.

IMG_6335 (2)

A fost prima oara in festival cand mi s-a facut pielea de gaina, si chiar de doua ori in timpul concertului :D, la Not Giving In (alooo, atentie, e melodia mea, sa se stie!) si cand canta I NEED TO KNOW NOW, CAN YOU LOVE ME AGAIN?. Foarte fain a cantat si Come and get it (asta o fredonez inca in minte).

IMG_6351

Deci John Newman e un tip super, nu accept alta varianta :D.

In incalzire la Tinnie Tempah fost DJ Charsley, care a bagat atmosfera in priza inca de cand a pus melodia noua a lui Justin Bieber (don’t judge me :)) ) cu Diplo si Skrillex.

Tinnie Tempah au fost super super fain. Daca or sa mai aiba undeva concert, o sa ma duc iar. Am dansat mult cu Iulia si au fost mai multe melodii decat credeam ca stiu. ‘Written in the stars’, ‘Pass out’, si ‘Miami Romania to Ibiza’ au fost doar cateva dintre melodiile de care m-am bucurat cel mai tare.

De Armin Van Buuren mai bine nu comentez, ca mie nu-mi place trance-ul, dar prietenele mele s-au simtit bine si au zis ca a fost cel mai fain artist de pana acum. Asa ca ascultati-le pe ele, ca sa continuam sa spread the good thoughts :)).

Astazi se inchide povestea 🙂 O sa imi petrec ziua mai mult la scena The CItadel, insa vreau sa ma intorc si in Parc sa stau pe hamace si sa fac poze.

One thought on “Cum ar zice Patrice, we are alive TODAY, ieri si maine nu exista. Sau cum a fost A treia zi de UNTOLD

  1. ” Tinie Tempah au fost super fain “… e bine ..
    Ce se proiecteaza pe ecran tine de acordul dintre artisti si organizatori … unii nu vor deloc filmati si redati, altii percep bani in plus sa fie filmat si redati pe youtube … In mod normal pe ecrane trebuie sa apara publicul in cea mai mare parte si secvente din spectacolul artistilor.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s